Novosti Servis Lenovo laptopova

IBM (International Business Machines Corporation) je američka multinacionalna kompanija koja se decenijama uspešno bavi računarskim tehnologijama. Primat nad personalnim računarima u njihovom poslovanju poslednjih godina odneli su pružanje tehnoloških usluga, servis i softverska rešenja.
2005. godine IBM je svoju proizvodnu jedinicu PC računara predao komapniji Lenovo sa kojom su ostvarili uspešnu dugoročnu saradnju. U godinama koje slede Lenovo je postala jedna od najuspešnijih kompanija u svojoj oblasti i nekoliko puta bio najprodavaniji računarski brend.


Deo dogovora bila je i legendarna ThinkPad serija koja je do 2003. bila jedina sertifikovana za korišćenje na Međunarodnoj svemirskoj stanici. ThinkPad modeli su pored Apple MacBook laptopova najpouzdaniji. Ukoliko i dođe do kvarova najčešće su to greške korisnika poput lomljenja delova kućišta, posipanja tečnosti po tastaturi, neadekvatno održavanje uređaja.. Međutim, sve probleme možemo rešiti u najkraćem roku s’ obzirom da imamo odličnu nabavku Lenovo delova.

Kod ostalih serija ovog brenda a pogotovo kod modela G serije ogromna zamerka je izrada nosača šarki u okviru kućišta koji često pucaju. Reparaciju istih radimo vrlo uspešno, po ceni od 4.800,00 din. uz garanciju od 6 meseci.