O nama

20 godina iskustva. Preko 15000 popravljenih uređaja.

2002. godine osnivamo EXPERT ELECTRONICS, kamen temeljac današnjeg servisa računara, tableta, monitora i televizora. U periodu do 2011. godine naš tim inženjera raste i stiče veliko iskustvo u radu sa mikro SMD i BGA elektronikom. Te 2011. godine objedinjuju svoje znanje u servis laptopova LAPTOP EXPERT.

Uspostavljamo saradnju sa svim relevantnim uvoznicima i elektroničarima u Srbiji, u svrhu što kvalitetnijeg i bržeg servisa laptopova, tableta, monitora i televizora. Nakon nekoliko promena lokacija, stacionirali smo se u centru Beograda (Zeleni venac, Kraljice natalije 17, bivša Narodnog fronta).

U junu 2016., naš servis preuzima kompanija FOURTOP d.o.o. stvarajući moderan servisni centar za čitavo područje Beograda i šire. Nakon dve godine otvaramo i drugu lokaciju – Novi Beograd, Pariske komune 53.

Vizija

Naši klijenti kažu da uspevamo da popravimo ono što mnogi drugi servisi nisu mogli, ili hteli.

Pružamo sve vrste usluga vezane za hardver i softver laptopa, tableta i desktop računara. Servisiramo sve modele LCD/LED monitora i televizora kao i popravke višeslojnih elektronskih ploča svih vrsta.

Nikada ne prestajemo da usavršavamo naše usluge. Zato sada kod nas imate mogućnost transporta uređaja, online zahteva, hitnog zahteva za popravku i proveru statusa uređaja na popravci. Nasa dijagnostika je besplatna, garancija 6 meseci, cene su pristupaćne a akcija i popusti česti.

Više od servisa računara

Tvoj računar, laptop ili televizor ne radi?

Od popravke uzrokovane fizičkim oštećenjima (pad uređaja, prosipanje tečnosti) do unapređenja performansi (zamena procesora, povećanje memorije, zamena baterije) i preventivnog održavanja (čišćenje računara) – naš tim servisnih inženjera rešava svaki od ovih problema.

Najnovije vesti

Ugradnja SSD-a
Novosti
Ugradnja SSD-a

Ugradnja SSD-a je jednostavno rešenje za usko grlo u brzini rada laptopa, kada se susretnemo sa uređajima loših performansi.

Problemi sa punjenjem
Novosti
Problemi sa punjenjem

Vrlo često se problemi sa punjenjem uoče posle jednostavne inspekcije, uz pomoć drugog adaptera ili uz pomoć ispravljačkog instrumenta.