O nama

20 godina iskustva. Preko 15000 popravljenih uređaja.

2002. godine osnivamo EXPERT ELECTRONICS, kamen temeljac današnjeg servisa računara, tableta, monitora i televizora. U periodu do 2011. godine naš tim inženjera raste i stiče veliko iskustvo u radu sa mikro SMD i BGA elektronikom. Te 2011. godine objedinjuju svoje znanje u servis laptopova LAPTOP EXPERT.

Uspostavljamo saradnju sa svim relevantnim uvoznicima i elektroničarima u Srbiji, u svrhu što kvalitetnijeg i bržeg servisa laptopova, tableta, monitora i televizora. Nakon nekoliko promena lokacija, stacionirali smo se u centru Beograda (Zeleni venac, Kraljice natalije 17, bivša Narodnog fronta).

U junu 2016., naš servis preuzima kompanija FOURTOP d.o.o. stvarajući moderan servisni centar za čitavo područje Beograda i šire. Nakon dve godine otvaramo i drugu lokaciju – Novi Beograd, Pariske komune 53.

Vizija

Naši klijenti kažu da uspevamo da popravimo ono što mnogi drugi servisi nisu mogli, ili hteli.

Pružamo sve vrste usluga vezane za hardver i softver laptopa, tableta i desktop računara. Servisiramo sve modele LCD/LED monitora i televizora kao i popravke višeslojnih elektronskih ploča svih vrsta.

Nikada ne prestajemo da usavršavamo naše usluge. Zato sada kod nas imate mogućnost transporta uređaja, online zahteva, hitnog zahteva za popravku i proveru statusa uređaja na popravci. Nasa dijagnostika je besplatna, garancija 6 meseci, cene su pristupaćne a akcija i popusti česti.

Više od servisa računara

Tvoj računar, laptop ili televizor ne radi?

Od popravke uzrokovane fizičkim oštećenjima (pad uređaja, prosipanje tečnosti) do unapređenja performansi (zamena procesora, povećanje memorije, zamena baterije) i preventivnog održavanja (čišćenje računara) – naš tim servisnih inženjera rešava svaki od ovih problema.

Najnovije vesti

Saveti za održavanje laptop računara
Novosti
Saveti za održavanje laptop računara

Održavanje laptop računara je nešto čiju važnost često zanemarujemo, što može dovesti do kvarova i smanjenja performansi.

Plavi ekran (BSOD)
Novosti
Plavi ekran (BSOD)

Kroz rad sa računarima svi smo se susreli sa famoznim plavim ekranom smrti, ili stručno BSOD. Ako niste upoznati sa ovim izrazom plavi ekran se odnosi na boju pozadine ekrana praćenu sa belim tekstom, a u novije vreme i tužnim smajlijem.