Preko 150 različitih matičnih ploča na lageru za sve modele laptopova

Servis matičnih ploča je naša specijalnost! Naši inženjeri su prepoznati kao jedni od najvećih stručnjaka u Beogradu i Srbiji po popravci matičnih ploča.

Matične ploče popravljamo na nivou komponenti. Možemo da zamenimo bilo koju komponentu koja postoji na matičnoj ploči:

  • čipove
  • podnožja procesora
  • slotove za memoriju
  • konektore za napajanje
  • audio/usb priključke

Prednost našeg servisnog centra je što možemo uraditi preciznu dijagnostiku kao i popraviti složene kvarove uzrokovane višestrukim neispravnim komponentama na matičnoj ploči, kao što su regulatori napona, kontroleri za tastaturu, bios čipovi, audio čipovi, mrežne karte itd.

Nakon popravke matične ploče i njenog detaljnog testiranja dobijate garanciju na funkcionisanje kompletne matične ploče, a ne samo onog dela koji smo menjali. Jedini slučajevi u kojima ova garancija ne važi je fizičko oštećenje ploče, prosipanje neke tečnosti ili neovlašten rad drugog servisa u našem garantnom roku. Garancija na servis matične ploče je 6 meseci, što vam pruža apsolutnu sigurnost da je servis izvršen kvalitetno.
Preporučujemo preventivno čišćenje laptopa na svakih 6 -12 meseci (zavisno od tipa računara).

Zbog malog prostora za smeštanje hladnjaka, zaprljanost sistema za hlađenje jedan je od osnovnih uzroka otkazivanja matičnih ploča i grafičkih karti. Za detaljne uslove servisiranja matičnih ploča pogledajte naše opšte uslove servisiranja.