TOP usluga

Transport Opreme i Popravka, ili kraće TOP usluga, specifična je usluga kompanije FOURTOP i Laptop Expert servisnog centra, dizajnirana samo za Vas, naše klijente.

Siguran, brz i besplatan transport opreme sa vaše lokacije u naš servisni centar, pri tome besplatna dijagnostika, brza i kvalitetna servisna usluga i vraćanje popravljene opreme – dobitna je kombinacija za naše klijente.
Ovakav paket usluga omogućava Vam da, popunjavanjem online zahteva za servis, pozivom na telefone našeg servisnog centra ili slanjem email-a, sve vezano za servis vaših uređaja završite iz udobnosti svoga doma ili kancelarije.

Prepoznali smo i prihvatili vaše sugestije, pa je i ova usluga specijalno dizajnirana kako bi izašli u susret velikom broju naših klijenata.

Procedura za TOP uslugu je sledeća:

  • Dogovaramo se sa vama oko vremena i adrese preuzimanja, potvrđujemo osnovne podatke o uređaju i detaljan opis problema. Ukoliko popunite online zahtev ili pošaljete mail, obavezno napišite vaš telefon, nazvaćemo vas mi.

  • Naš kolega doći će po uređaj u dogovoreno vreme i na adresu koju ste naveli. Preuzimamo vaš uređaj, koji brzo, sigurno i besplatno stiže do Laptop Expert servisnog centra.

  • Detaljno testiramo vaš uređaj, potpuno besplatno, kako bi utvrdili sve eventualne probleme. Javljamo vam nalaze detaljne dijagnostike i dogovaramo se sa vama oko trajanja i cene servisne intervencije na uređaju.

  • Servisiramo vaš uređaj, naravno, ukoliko vam odgovaraju uslovi i cena servisne intervencije. Nakon servisa, uređaj i detaljno testiramo kako bi na naš rad mogli da damo pisanu garanciju.

  • Obaveštavamo vas o završenoj servisnoj intervenciji i dogovaramo kada vam odgovara da se uređaj vrati.
    Vraćamo vam uređaj, uz pisani izveštaj o servisnoj intervenciji i garanciju u trajanju od 6 meseci na urađenu servisnu uslugu.

Bitne napomene:

TOP usluga trenutno je dostupna samo za klijente na teritoriji grada Beograda. Ostali gradovi, uskoro…

Prevoz u okviru TOP usluge je besplatan za sve klijente.