Top Usluga

Transport Opreme i Popravka - TOP usluga

Popunite online zahtev, pozovite nas ili pošaljite email.

Siguran, brz i besplatan transport opreme sa vaše lokacije u naš servisni centar. Besplatna dijagnostika, kao i brza i kvalitetna servisna usluga.

Kako do TOP usluge?

Potreban vam je servis za vaš laptop, netbook, tablet, desktop računar, televizor ili monitor?

Pozovite naše telefone, popunite online servisni zahtev ili nam pošaljite email

Dogovorićemo se oko vremena i adrese preuzimanja i potvrditi osnovne podatke o uređaju i detaljan opis problema. Ukoliko popunite online zahtev ili pošaljete mail, obavezno napišite vaš telefon, nazvaćemo vas mi.

Naš kolega doći će po uređaj u dogovoreno vreme i na adresu koju ste naveli. Preuzimamo vaš uređaj, koji brzo, sigurno i besplatno stiže do Laptop Expert servisnog centra.

Detaljno testiramo vaš uređaj, potpuno besplatno, kako bismo utvrdili sve eventualne probleme. Javljamo vam nalaze detaljne dijagnostike i dogovaramo se sa vama oko trajanja i cene servisne intervencije na uređaju.

Servisiramo vaš uređaj, naravno, ukoliko vam odgovaraju uslovi i cena servisne intervencije. Nakon servisa, uređaj i detaljno testiramo kako bi na naš rad mogli da damo pisanu garanciju.

Obaveštavamo vas o završenoj servisnoj intervenciji i dogovaramo kada vam odgovara da se uređaj vrati.

Vraćamo vam uređaj, uz pisani izveštaj o servisnoj intervenciji i garanciju u trajanju od 6 meseci na urađenu servisnu uslugu.

TOP usluga trenutno je dostupna samo za klijente na teritoriji grada Beograda. Prevoz u okviru TOP usluge je besplatan za sve klijente.