Novosti Servis Apple laptopova

Apple laptop računari

Za Apple slobodno možemo reći da je proizveo najkvalitetniji i najbolji laptop današnjice. Zbog svog jedinstvenog dizajna, vrhunskih performansi i velike pouzdanosti ovi laptopovi su najpopularniji kod poslovnih ljudi i profesionalaca. Najveća mana ovih uređaja je skupo održavanje i popravke u ovlašćenim Apple servisima, u šta je svaki vlasnik Apple računara uspeo da se uveri. Ovaj problem ćete lako rešiti dolaskom u naš servis. Cena servisa matične ploče u ovlašćenim Apple servisima se kreće od 400e do 900e a koja podrazumeva zamenu Vaše matične ploče drugom ispravnom bez ikakve garancije da je ta druga ploča nova. Kod nas, cena popravke Vaše matične ploče sa novim rezervnim delovima iznosi od 80e – 160e uz garanciju od 6 meseci.

Ovo je, kao što vidite, minimalno petostruka ušteda.

Ukoliko Vam otkaže LCD kabl na Vašem Macu ovlaščeni servis će Vam prodati ceo novi ekran sa pripadajućim kućištem i kablom po ceni od 350e pa naviše. Mi ćemo otvoriti ekran i zameniti samo LCD kabl po ceni od 50e.

Ove niže cene ne znače da će kvalitet servisa biti lošiji. Posebnu garanciju imate na to da će Vaš uređaj fizički izgledati isto kao i kad ste ga doneli u servis. Neće se videti tragovi otvaranja i naše popravke.

Usput, proveravamo funkcionisanje kompletnog laptopa i predložiti, ukoliko je potrebno, neku dodatnu intervenciju u cilju besprekornog funkcionisanja Vašeg uređaja.

Apple iMac

All In One računari vrhunskog dizajna i performansi. Jako retko se kvare. Ali ako se to ipak desi tu smo mi.

Kod određenih modela pojavljuju se deformacije u slici u vidu nekih fleka, koje nastaju kao posledica uvlačenja prašine u same slojeve folija koje čine ekran.

Ove deformacije i zaprljanost uspešno otklanjamo tako što smo u mogućnosti da ceo Vaš ekran rastavimo, očistimo i sklopimo nazad. Nakon toga on ima sliku kao kad je bio nov.

Cena ove servisne intervencije, kreće se od 60-120e u zavisnosti od veličine ekrana.

Takođe uspešno rešavamo i prebleme sa napajenjem, sa matičnim pločama, grafikama.. Pružamo usluge redovnog servisa, koji podrazumeva kompletno čiščenje od prašine, zamena termalnih pasti i guma.

U mnogim slučajevima dolaskom u naš servis štedite i do 6 puta u odnosu na cene u ovlašćenim Apple servisima.