Novosti

Popust do kraja jula – Spremite svoj laptop za leto!

Zbog velikog interesovanja klijenata, akciju produžavamo još mesec dana!!!

U dosadašnjem toku akcije, veliki broj klijenata je reagovao i očistio svoj laptop ili desktop računar. Akcijska ponuda i želja klijenata da na vreme spreče neki veći i skuplji kvar, pokazaće se kao dobar izbor za sve one koji su stigli da to urade. Obzirom da mnogi nisu stigli, a žele da očiste svoj uređaj i pitaju nas za akcijsku cenu – kako bi vam izašli u susret doneli smo odluku da akciju produžimo!

Evo nekoliko zanimljivih slika i situacija sa kojima smo se susreli a sigurno bi dovele do ozbiljnijih kvarova:

 

A i nekoliko situacija pre akcije, kada su ozbiljniji kvarovi već primećeni:

Ukoliko vam se u sred igrice ili filma laptop ili desktop gasi, ukoliko strahujete za svoje podatke, ukoliko ne želite neplanirane troškove – donesite uređaj na čišćenje dok još možete da sprečite veći kvar i ozbiljniji trošak.

Da ponovimo:

Konstantno pregrevanje najčešće dovodi do kvara na matičnoj ploči i/ili grafičkoj karti što je jedan od ozbiljnih problema za servisiranje. Uspešna popravka u takvim slučajevima zavisi od više faktora ali će svakako daleko više koš žtati od pravovremenog održavanja tj čišćenja i zamene termalne paste.

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva optimalno je, da laptop donesete na redovno čišćenje i zamenu termalne paste, jednom godišnje. Izuzeci su ljudi koji rade na terenu i koriste uređaj intenzivnije. U ovom slučaju čišćenje treba da se radi češće (na 6 meseci). Takođe, ako niste zahtevan korisnik i laptop koristite par puta nedeljno, redovan servis možete da prolongirate do maksimum 2 godine.

Za kraj da napomenemo da nije dovoljno samo da se laptop očisti od prašine, jako je važno da se zameni termalna pasta. Ista se vremenom osuši i postane izolator umesto da poboljša prijanjanje na procesor i čipove i poboljša hlađenje.

Kao i uvek, trudimo se da našim klijentima na svaki mogući način izađemo u susret…

Zato produžavamo akciju – Spremite svoj laptop za leto!

U toku akcije, do kraja jula, svi naši klijenti imaju popust od 50% na uslugu čišćenja laptopa!

OČEKUJEMO VAS NA LOKACIJAMA:

Kraljice Natalije 17 (bivša Narodnog fronta). Radnim danima 08 – 20h, subotom od 10 – 15h.

Kontakt telefoni  060 688 99 31 i 011 26 88 373.

Pariske komune br 53, Novi Beograd. Radnim danima 08 – 16h.

Kontakt telefoni 060 688 99 34 i 011 40 96 525.