Novosti Servis Asus laptopova

Isto kao što se svojim kvalitetom i pouzdanošću probio na tržištu matičnih ploča i grafičkih kartica, tako se i u proizvodnji laptopova Asus odlično pokazao i kvalitetom stekao mnoštvo vernih kupaca. Iako retko imaju neki kvar budite sigurni da će naš servis moći svaki da otkloni u najkraćem mogućem roku.

asus-ux31a-r4003v-ultrabook-super-slim-laptop-silver-gn175546-1207-22-gn175546@16Zbog velike popularnosti branda Asus bili smo u mogućnosti da steknemo ogromno iskustvo u servisu laptopova ovog proizvođaća. Imamo veliki broj otkupljenih uređaja za delove, tako da ćemo lako obezbediti odgovarajući deo.

Najčešći problemi kod novijih modela Asus-a bi bili sledeći:

  1. Konektor napajanja – Nekada praćen i oštećenjem same ploče u regiji gde je isti ulemljen. U oba slučaja cena ovog servisa iznosi 3.800,00 din. Napominjemo da je veoma bitno da čim primetite probleme u kontaktu između punjača i laptopa dođete na servis da biste izbegli ozbiljnije kvarove na matičnoj ploči a u krajnjem ishodu i eventiualni požar.
  2. Šarke – Imali smo slučajeva da su klijenti hteli da bace laptop ili da ga prodaju za delove samo zato što su im u ovlašćenim servisima rekli da bi servis šarki iznosio preko 100€. U našem servisu ćete platiti 4.800,00 din. za servis bilo kog problema u vezi šarki i plastika koje ih drže (hinge support).
  3. Tastatura – Nemojte se razočarati ako Vam u ovlašćenom servisu budu tražili 10.000,00 din. zato što tastatura mora da se zameni sa gornjim poklopcem i touch pad-om. Mi možemo da zamenimo samo tastaturu i na ovim tipovima laptopova i to po ceni od 4.800,00 din. Obične tastature se menjaju po ceni od 3.700,00 din.

Inače i kod Asus-a je moguće da nastupi neispravnost na matičnoj ploči. Kako u smislu crkavanja neke komponente tako i kao posledica flashovanja BIOS-a iz Windows-a. Ponosni smo na činjenjicu da smo u servisu Asus matičnih ploča ubedljivo najbolji servis na Balkanu. Posebna napomena svima koji žele da se upuste u update-ovanje BIOS-a da NIKAKO ne pokušavaju to da urade iz operativnog sistema, nego da ga obavezno urade iz BIOS-a laptopa koji ima opciju Easy Flash. Dodatne informacije potražite na Asusovom sajtu.