Servisna lokacija Novi Beograd, Pariske komune 53

Poštovani klijenti,

Pre godinu dana prepoznali smo i prihvatili vaše sugestije te pokrenuli TOP uslugu, specificno dizajniranu kako bi vam opremu brzo, sigurno i besplatno transportovali sa lokacije na kojoj se nalazite direktno u naš servisni centar.

Za to vreme prešli smo preko 4000 kilometara vozeči laptopove svih dijagonala, lagane i teške desktop i industrijske računare, LED/LCD monitore i televizore svih dimenzija i razne elektronske ploče. Korisnici su zadovoljno ispraćali svoje pokvarene uređaje a radosno dočekivali našeg kolegu sa popravljenim uređajima.

U ovih godinu dana izdvojile su se lokacije kao što su Novi Beograd (Fontana, Blokovi, Paviljoni, Retenzije), Zemun, Bežanijska kosa, Ledine….  Veliki broj korisnika, fizičkih i pravnih lica, upravo sa ovih lokacija zvao je naše telefone i tražio servisne usluge naših kolega servisera i elektroničara.

Upravo zbog vašeg velikog interesovanja danas 20.02.2018. otvaramo dodatnu servisnu lokaciju za prijem i preuzimanje uređaja u vašem komšiluku na adresi Pariske komune br 53 na Novom Beogradu. Kontakt telefon za tu lokaciju je +381 (11) 40 96 525. Tu smo, pored Vas, da bi vam bili bliži, na vaše zahteve brže odgovorili – a sve na obostrano zadovoljstvo!

Poštovani klijenti sa “vaše strane reke” od danas, utorka 20.02.2018. u radnom vremenu 10 – 18h radnim danima, u Pariske komune br 53, svoje laptop, netbook, tablet i desktop računare, LCD/LED monitore i televizore kao i elektronske ploče svih vrsta možete predati na servis ili preuzeti popravljene. U neposrednoj blizini ima dosta parking mesta gde većinu dana možete brzo i lako naći parking mesto za Vas.

Subotom za sada radi samo naša centrala u Kraljice Natalije 17 (bivša Narodnog fronta) sa radnim vremenom 10 – 15h.

U isto vreme, delimično menjamo uslove usluge Transport Opreme i Popravka, ili kraće TOP usluge. Ona i dalje ostaje besplatna za sve one klijente koji se nakon besplatne dijagnostike odluče za popravku u našem servisnom centru.

 

Komšije, očekujemo vas na novoj lokaciji,

Vaš Laptop Expert tim

 

LAPTOP EXPERT servisna lokacija Novi Beograd
Novi Beograd, Pariske komune 53

Telefon:
+381 (11) 40 96 525
GPS lokacija – Latitude 44.82819794283816 | Longitude 20.401735781051684

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *